X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Liceenii au susținut primul examen de bacalaureat

4 iun. 2013,, 15:17   Societate
5106 0
Fotо: noi.md
Astăzi, peste cinci mii de absolvenți ai liceelor cu instruire în limba rusă au susținut primul examen din cadrul sesiunii de bacalaureat – limba și literatura română. Ei au avut o mulțime de emoții – timp de trei ore, sub stricta supraveghere a camerelor și a observatorilor, absolvenții au trebuit să demonstreze cunoștințele acumulate pe parcursul anilor de studii. Părinții și profesorii i-au așteptat cu nerăbdare la ușa centrului de examinare.

"Cînd ești urmărit și de camere, și de observatori, te simți foarte tensionat. Elevii, desigur, și-au făcut griji. Cînd am colectat telefoanele lor mobile, le tremurau mîinile", a menționat o profesoară de liceu.

Elevii susțin că, în acest an, testele nu au fost prea complicate. Potrivit lor, acestea au fost concepute pentru nivelul mediu de pregătire și, de aceea, nu le-a fost greu să le îndeplinească.

Camerele de supraveghere instalate în sălile de clasă i-au făcut pe unii să devină nervoși, iar pe alții nu i-au deranjat deloc. Liceenii, de asemenea, au spus că prezența camerelor nu le-a lăsat nicio șansă de a copia, așa că nici măcar nu au încercat să o facă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?