Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Absolvenții vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a depune contestații

26 iun. 2017,, 13:12   Societate
1597 0

Timp de 48 de ore de la afișarea rezultatelor la BAC, candidații vor putea să-și vadă lucrările și să depună contestații dacă vor considera necesar.

Președinții centrelor de bacalaureat au ridicat testele de la centrele de evaluare în dimineața zilei de luni, 26 iunie.

Informația a fost comunicată în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei de către Viorica Negrei, șef-adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, transmite IPN.

În ceea ce privește examenul de absolvire a ciclului gimnazial, Viorica Negrei a declarat că Direcția este în proces de examinare a lucrărilor care au fost contestate, iar în zilele următoare urmează a fi anunțate rezultatele finale.

Începînd cu data de 3 iulie, pentru absolvenții de gimnaziu care din diverse motive nu au fost prezenți la sesiunea de bază și cei care au obținut note mici va începe sesiunea suplimentară de examene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?