X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

La a doua ediție a Cupei ”Giant” la mountain bike au participat peste 150 de cicliști

3 iun. 2013,, 12:17   Societate
3707 0
Foto: daac-hermes.md
În parcul ”Valea Morilor” din Chișinău, în weekendul trecut, s-a desfășurat a doua etapă a Cupei ”Giant-2013” la mountain bike. La competiție au participat peste 150 de sportivi din Moldova și 3 cicliști din România, care au evoluat în cîteva categorii: bărbați, femei, juniori, amatori, profesioniști și persoane cu vîrsta de peste 35 de ani.

Cursa s-a desfășurat pe teren accidentat. Amatorii aveau de parcurs trei cercuri, femeile – două cercuri, iar profesioniștii și persoanele de peste 35 de ani – șase cercuri. Pentru copii a fost organizat un traseu mai simplu.

”Scopul acestui eveniment este de a promova un mod de viață sănătos. Noi promovăm mersul pe bicicletă nu doar în calitate de sport, ci și în calitate de petrecere bună a timpului”, a menționat organizatorul evenimentului, Corneliu Cornețchi.
Învingătorii cursei au fost premiați cu medalii, cupe, diplome și premii bănești de pînă la 800 de lei.

A doua etapă a Cupei ”Giant-2013” s-a desfășurat în cadrul campionatului Moldovei la mountin bike printre amatori.

Competiția a fost organizată de ”DAAC-Velo-Sport”, care promovează activ modul sănătos de viață și acordă susținere tuturor celor care practică sportul, atît amatorilor, cît și profesioniștilor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?