Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Mesajul Angelinei Jolie pentru toți refugiații

22 iun. 2017,, 04:30   Externe
1773 0

Angelina Jolie încearcă, din nou, să atragă atenţia lumii întregi, asupra situaţiei refugiaţilor. „Trebuie să ne oprim şi să ne gîndim o clipă la soarta tuturor celor care sînt nevoiţi să lase totul în urmă pentru a-şi salva viaţa”, spune vedeta, ambasador special al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi.

Aflată într-o vizită în Africa, actriţa s-a întîlnit cu mai multe tinere din trei state care au fugit din calea războiului. Fetele au povestit coşmarul prin care au trecut pînă să ajungă la adăpost, într-o tabără de refugiaţi a Naţiunilor Unite.

Numai în Kenya sînt, potrivit ONU, aproape jumătate de milion de persoane din ţările vecine - Somalia, Sudanul de Sud, Congo şi Burundi, dar şi din alte state africane.

Angelina Jolie, emisar special ONU: Vizitez Kenya pentru a marca Ziua Mondială a Refugiatului. Este ziua în care noi, la Agenţia ONU pentru Refugiaţi, le cerem tuturor să se oprească şi să se gîndească la toţi refugiaţii din lume, 65 de milioane de oameni, marea majoritate ajungînd în ţări sărace şi care se confruntă cu conflicte sau crize economice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?