X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Corman: Pînă la alegeri, vom avea o perioadă de liniște și pace

2 iun. 2013,, 08:41   Politică
3729 0
Foto: tribuna.md
În noua coaliție vor fi instrumente bune partide de comunicare reciprocă între partide, în plus se vor îmbunătăți și mecanismele de cooperare între Guvern și Parlament, a declarat în cadrul unei emisiuni la postul Publika TV speakerul parlamentului Igor Corman.

Corman și-a exprimat încrederea că crearea coaliției înseamnă finalizarea crizei politice, "Nu am nici o îndoială că pînă la alegeri, vom avea o perioadă liniștită și pașnică".

Vorbind despre diferențele dintre fosta și actuala alianță, speakerul a spus: "Din păcate, anterior nu a fost o cooperare între Parlament și Guvern. În timpul negocierilor am convenit că este necesară o comunicare deschisă între ramurile legislativă și executivă ale puterii. Mai mult decît atît, vom încerca să asigurăm o conexiune bună în interiorul coaliției pro-europene".

Președintele parlamentului a subliniat necesitatea de a continua procesul de parafare a acordului de asociere și de a-l semna în anul viitor. Corman, de asemenea, a declarat că, în opinia sa, pînă la alegeri UE va decide cu privire la liberalizarea regimului de vize.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?