Fisc-ul cere lichidarea datoriei fiscale de 14 bani

Fisc-ul cere lichidarea datoriei fiscale de 14 bani

Un contribuabil a primit de la Serviciul Fiscal de Stat, reprezentața sectorului Botanica din capitală, o scrisoare oficială că are datorii la stat de 0,14 bani, această sumă fiind menționată drept „o povară fiscală”. 

Indignat, contribuabilul Andrei Botnaru a postat pe pagina sa de Facebook scrisoare oficială a SFS, făcînd o adresare către șeful Direcției Deservire Fiscală Botanica, Alexandru Prohnițchi.

„Stimate D-le Prohnitchi! Iată că a sosit acel moment când această povară fiscală atîrnă greu pe umerii mei iar undeva copilul unui funcționar public plînge, deoarece nu-i ajung bani pentru o mașină nouă, droguri și alte distracții. 
Vă sunt profund recunoscător că mi-ați amintit de această piatră de pe sufletul meu și vreau să vă informez că astăzi vă voi aduce personal acești 14 bani. Doar ca am o rugăminte: rogu-vă, stimabile, să-mi trimiteți un camion că altfel nu am cum să vă aduc această sumă imensă. Vă mulțumesc încă o dată pentru contribuția imensă adusă memoriei mele” a scris Botnaru.

Solicitată de Realitatea.md, șefa Serviciului de presă al SFS, Olga Baciu, a menționat că va veni ulterior cu o reacție la acest subiect.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load