X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În dosarul Şor au fost audiaţi doi specialişti în domeniul finanţelor şi auditului

20 iun. 2017,, 10:31   Societate
2539 0

În dosarul omului de afaceri, primarului oraşului Orhei, Ilan Şor, luni, la şedinţa Judecătoriei Chişinău au fost audiaţi doi specialişti în domeniul bancar şi al auditului.

Despre aceasta a comunicat pentru jurnalişti avocatul Denis Ulanov.

El a menţionat că "specialiştii au confirmat versiunea înaintată de către Ilan Şor, atît cea din autodenunţul său, cît şi în strategia de apărare".

"Noi avem dreptul să chemăm martori. Din cei 20 de martori, la audieri au fost admişi doar şase. Unul nu s-a prezentat. Nu cunoaştem motivul, dar sperăm că va veni mîine. Continuăm să lucrăm", a spus Ulanov.

Şor a anunţat că nu poate oferit detalii despre audieri, căci şedinţa a fost închisă.

Întrebat dacă speră să fie eliberat din arest la domiciliu după data de 22 iunie (cînd se împlineşte un an de cînd a fost reţinut - "I."), omul de afaceri a spus că "nu planifică nimic".

Precizare: Ilan Şor a fost arestat la 22 iunie 2016 de către ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie, fiind acuzat de escrocherii financiare în propporţii deosebit de mari. În baza mărturiilor depuse de Şor, ex-premierul Vlad Filat a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru corupţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?