Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Opinie: Guvernarea adoptă legi foarte bune, dar nu le implementează

20 iun. 2017,, 08:40   Politică
2898 2

Actualul Guvern și Parlament adoptă o mulțime de legi foarte bune și benefice pentru Republica Moldova, dar nu le aplică.

De această părere este vicepreședintele organizației teritoriale Chișinău a Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea, care a participat la emisiunea „Sfatul Țării” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

În opinia politicianului, cînd occidentalii vorbesc despre parcursul reformelor din Republica Moldova, aceștia o fac din informațiile care le sînt raportate de oficialii moldoveni, adică, pe hîrtie, reformele există. „Sînt o mie și una de legi extrem de bune, care sînt dictate de Acordul de liber schimb, care a fost semnat de Republica Moldova cu Uniunea Europeană. Cea mai mare problemă pentru Republica Moldova este că niciuna dintre aceste legi nu se aplică”, a afirmat Vladimir Bolea.

De asemenea, politicianul este de părere că partidul aflat actualmente la guvernare are drept scop deturnarea parcursului european al țării, de aceea reformele nu sînt aplicate.

Vicepreședintele organizației teritoriale Chișinău a PAS susține că actualmente atît opoziția din Moldova, cît și structurile europene cer nu doar adoptarea legilor, dar și implementarea lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?