X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Motocicliști cu epoleți pe străzile capitalei (FOTO)

19 iun. 2017,, 15:41   Societate
3687 0

INP, în acest an, s-a alăturat Comunității Motocicliștilor din Moldova la marcarea Zilei Internaționale a Motociclistului, notează NOI.md.

Devenind deja o tradiție, anual, în a treia zi de luni a lunii iunie, motocicliștii din Moldova sărbătoresc #Ridetoworkday - ,,La muncă pe motociclete”, făcînd un popas în drum spre muncă. Aceștia și-au băut cafeaua și au făcut cunoștință cu o mulțime de amatori de a merge la muncă cu motocicleta.

Prin această acțiune, Inspectoratul Național de Patrulare, împreună cu Comunitatea Motocicliștilor din Moldova, îndeamnă participanții la trafic în această zi și nu doar să schimbe volanul mașinii pe cel de motocicletă. Astfel, pe drumurile naționale se va micșora numărul de mașini, dar și va fi evitată crearea ambuteiajelor.

De menționat că tradiția de a sărbători ,,Ride to work day” a apărut pe 22 iulie 1992, cînd în cîteva țări concomitent, entuziaștii, lăsînd automobilele în garaje, s-au pornit la muncă pe motociclete și scutere. Inițial, ziua exact așa și se numea - Ride to work day, - "La muncă pe motociclete”, iar în anul 2004 a treia zi de luni a lunii iunie în Statele Unite ale Americii s-a transformat oficial în ,,Ziua Motociclistului”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?