Statistică de weekend: 30 de persoane traumatizate în urma accidentelor rutiere

Statistică de weekend: 30 de persoane traumatizate în urma accidentelor rutiere

Peste 30 de persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma accidentelor rutiere produse în zilele de odihnă, informează Moldpres.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Natalia Golovco, a specificat că sîmbătă, 17 iunie, pe traseele ţării au avut loc şase accidente grave, soldate cu 10 persoane traumatizate”. Duminică s-au înregistrat şapte accidente, în urma cărora 20 de persoane s-au ales cu diverse traumatisme”, a spus Golovco.

Conform sursei citate, un accident în urma căruia un copil de 11 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale a avut loc în această dimineaţă în apropierea satului Chetrosu, raionul Anenii Noi. „Trei persoane, printre care şi un minor, au ajuns la spital după ce automobilul cu care se deplasau s-a ciocnit frontal cu un camion care transporta ciment. Circumstanţele accidentului se stabilesc”, a adăugat ofiţerul. INP a anunţat că intensifică patrularea pe traseele naționale și va activa în regim sporit întru prevenirea accidentelor rutiere.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load