Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Statistică de weekend: 30 de persoane traumatizate în urma accidentelor rutiere

19 iun. 2017,, 15:20   Societate
2283 0

Peste 30 de persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma accidentelor rutiere produse în zilele de odihnă, informează Moldpres.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Natalia Golovco, a specificat că sîmbătă, 17 iunie, pe traseele ţării au avut loc şase accidente grave, soldate cu 10 persoane traumatizate”. Duminică s-au înregistrat şapte accidente, în urma cărora 20 de persoane s-au ales cu diverse traumatisme”, a spus Golovco.

Conform sursei citate, un accident în urma căruia un copil de 11 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale a avut loc în această dimineaţă în apropierea satului Chetrosu, raionul Anenii Noi. „Trei persoane, printre care şi un minor, au ajuns la spital după ce automobilul cu care se deplasau s-a ciocnit frontal cu un camion care transporta ciment. Circumstanţele accidentului se stabilesc”, a adăugat ofiţerul. INP a anunţat că intensifică patrularea pe traseele naționale și va activa în regim sporit întru prevenirea accidentelor rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?