Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Experții în securitate de la Volvo Cars s-au ales cu un premiu prestigios din SUA

19 iun. 2017,, 12:26   Ştiri Auto
3845 0

Grație elaborărilor avansate în domeniul securității, numele producătorului automobilelor de lux Volvo Cars demult a devenit sinonim cu securitatea. Direcția Națională de Securitate SUA (National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA)) încă odată a apreciat aportul companiei în cauza sporirii nivelului de securitate rutieră și reducerii numărului celor ce și-au pierdut viața sau au fost traumatizați în trafic.

Per Lenhoff, manager-senior, și Magdalena Lindman, expert tehnic în analizarea datelor privind securitatea la trafic de la Centrul de securitate Volvo Cars, unul dintre cele mai moderne centre de testare în industria automobilelor, au fost decorați de NHTSA pentru aportul lor la dezvoltarea ramurii date. Ani în șir ei au elaborat sisteme, cum ar fi programul de protecție la ieșirea de pe bandă, metodele de testare fizică și virtuală CAE (Computer Aided Engineering) , care modelează cazuri de accidente reale.

Concentrându-se clar pe soluționarea problemei securității în viața reală, Per Lenhoff și Magdalena Lindman, chiar au influențat creșterea nivelului de securitate a produselor recente Volvo Cars, cum ar fi XC60. Noul crossover este dotat cu cele mai avansate sisteme de asistență șoferului și de dirijare semiautomată de pe piața auto.

«Ne bucurăm, că munca noastră a fost apreciată de experți ,- spune Magdalena Lindman, expert tehnic în analizarea datelor privind securitatea la trafic de la Centrul de securitate Volvo Cars. – Noi tindem spre aceea, ca drumurile să devină mai sigure. Iată de ce acordăm atenție mare analizei datelor reale. La VolvoCars automobilele sunt create nu doar pentru a trece cu brio testele de securitate, dar și pentru a păstra viețile omenești. Acesta este punctul de reper al activității noastre ».

Lenhoff și Lindman se vor alătura clubului de ingineri în securitate Volvo, care ani în șir a obținut premii asemănătoare pentru inovații în domeniu.
«Ne pare bine că Magdalena și Per au fost apreciați de Direcția Națională de Securitate Rutieră SUA pentru activitatea excepțională. La baza activității Volvo Cars stă protecția oamenilor, înțelegerea necesităților lor și îmbunătățirea calității vieții. Abordarea noastră coerentă a problemelor de securitate în viața reală de ani buni influențează viața multor oameni. Am dori ca în a.2020 șoferii și pasagerii din automobilele Volvo să nu moară și să nu fie grav accidentați », – a declarat Malin Ekholm, directorul Centrului de securitate Volvo Cars.


Volvo Cars se deosebește de alți producători auto prin abordarea problemelor de securitate. Din a.1970 compania suedeză adună date despre mii de accidente, pentru a studia mai detaliat problema securității ți a găsi soluțiile ce ar salva viețile omenești. Concepția de securitate este parte componentă a programului de dezvoltare durabilă Volvo Cars și se numește Omtanke, în traducere din suedeză - «reflecție», sau «grijă».

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?