Gordienko - acuzată că nu s-a mai prezentat la nunta unde fusese angajată

Gordienko - acuzată că nu s-a mai prezentat la nunta unde fusese angajată

Natalia Gordienko e o artistă care și-a făcut un nume în showbizul de acasă, iar din acest motiv a devenit în scurt timp extrem de solicitată și la evenimentele private.

Fie nunți sau cumetrii, vedeta se pare că are un program diferit și asta în funcție de banii pe care îi primește. 

Pe un grup dedicat nunților, o mireasă însă a povestit o situație, care o discreditează pe vedetă. Aceasta povestește că s-a înțeles cu Natalia să-i cânte la nuntă, a luat avansul, însă așa și nu s-a mai prezentat la eveniment. Femeie a împărtășit din experiența ei și le-a sfătuit pe viitoarele mirese să nu o mai invite niciodată pe Natalia Gordienko la nunta lor. 

”Fetelor, vreau să mă împărtășesc cu experiența mea: sâmbăta trecută, 10 iunie a avut loc cel mai important eveniment: nunta noastră. Ca orice moldoveni am vrut să invităm o vedetă cu un colaj muzical. După multe discuții am decis să o invităm pe Natalia Gordienko”... povestește femeie în postarea ei. 

 

 

SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA Facebook

 

Comentariile au curs unul după altul, dar și situațiile în care, se pare, artista a mai făcut la fel. Mai mult decât atât, mireasa cu pricina a mai povestit că la câteva zile după nuntă a fost sunată de un bărbat, care s-a dat drept impresarul ei și a spus că Natalia pur și simplu nu a mai vrut să se ducă la acea nuntă. 

 

 

SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA

Interpreta a venit și cu o reacție de răspun, la fel pe rețelele de socializare.

”Artiștii tot sunt oameni, nu suntem de fier, ei tot au situații excepționale. Eram grav bolnavă, aveam febra 40. Nici nu puteam să răspund la telefon. Nu e adevărat ce a scris acea femeie. Banii au fost întorși imediat! Nu e adevărat că nu eram în țară, eu eram la Chișinău, doar că nu am putut să ajung”, ne-a declarat interpreta. 

 

 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load