X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ronaldo pleacă de la “Real” Madrid

16 iun. 2017,, 12:50   Sport
2505 0

Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid.

Bomba a fost detonată de presa portugheză! Lusitanul i-ar fi comunicat deja decizia sa președintelui Florentino Perez.

În plin scandal cu Fiscul spaniol, Cristiano Ronaldo ia o decizie-șoc! Cel puțin asta titrează cu litere de-o șchioapă ”ABola”!

„Ronaldo vrea să plece din Spania”, scrie cotidianul A Bola, pe prima pagină a ediţiei sale de azi. Un anunţ surprinzător, în condiţiile în care lusitanul de 32 de ani vine după un alt sezon remarcabil, încheiat cu dublul triumf din La Liga şi Champions League, care îl face principalul favorit la câştigarea celui de-al cincilea Balon de Aur din carieră.


Decizia lui Ronaldo este legată de acuzaţiile de fraudă fiscală la adresa sa. Starul campioanei Europei este bănuit că ar fi prejudiciat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro între 2011 şi 2014, folosind o structură corporativă creată în 2010 pentru a ascunde venituri generate de drepturile de imagine.

Potrivit elconfidencial.com, citat de digisport, gruparea blanco le-a cerut ziarelor din Spania să nu folosească poze cu CR7 în tricoul Realului, în ştirile în care tratează subiectul legat de frauda fiscală. Explicaţia e simplă: nu se doreşte ca brandul imens de pe Bernabeu şi sponsorul să fie asociate cu scandalul legat de fraudă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?