Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Alexei Tulbure: Pun pariu că în curînd Filat va înceta să existe ca politician

31 mai. 2013,, 02:54   Politică
6996 10
Foto: moldnews.md
Joi, 30 mai, a fost semnat acordul privind formarea noii "Coaliții pro-europene" între Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat și grupul așa-numiților reformatori liberali. Unul dintre fondatorii Partidului Democrat, fostul ambasador al Republicii Moldova la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei, membrul Congresului Civic Alexei Tulbure a amintit pe pagina sa de pe rețeaua socială că fostul prim-ministru, liderul PLDM, Vladimir Filat, a promis un alt curs al evenimentelor.

" Filat a promis că nu va negocia cu bandiții – a negociat.

Filat a promis că negocierile vor fi publice – totul s-a întîmplat în spatele ușilor închise, nimeni nu a știut nimic pînă în ultimul moment.

Filat a promis depolitizarea instituțiilor guvernamentale - toate instituțiile au rămas sub controlul partidelor, inclusiv procuratura, CNA, CCA etc.

Filat a promis distribuirea posturilor ministeriale proporțional cu mandatele în parlament. Nu s-a ținut de cuvînt, a încălcat promisiunea și i-a dat lui Plahotniuc și Ministerul Transporturilor "- a reamintit Tulbure promisiunile liderului liberal-democraților.

"Astfel de minciuni patologice demult nu am mai văzut. Pe mincinoși îi așteaptă o soartă de neinvidiat. Pun pariu că lui Filat în curînd îi va veni sfîrșitul"- a concluzionat expertul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?