X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Stas Mihailov a pierdut procesul privind apărarea onoarei și demnității

31 mai. 2013,, 02:46   Showbiz
5648 0
Foto: susanin.udm.ru
Faimosul interpret rus Stas Mihailov a pierdut în instanță procesul privind apărarea onoarei și demnității cîntărețului.

Acțiunea intentată de muzician companiei "Karoprokat", care a lansat filmul "Dublorul", cu o parodie la adresa lui S.Mihailov a fost respinsă, relatează u paparazzi.ru.

Cerința de plată a daunelor morale în valoare de 10 milioane de ruble nu a fost satisfăcută. Judecătoria Ostankino nu a acceptat argumentele avocaților interpretului.

De remarcat faptul că, pînă acum, Mihailov întotdeauna a ieșit cîștigător. Chiar dacă cererile sale financiare niciodată nu erau satisfăcute de către instanța de judecată în întregime, se recunoștea că are dreptate și pîrîtul era obligat să plătească o anumită sumă.

În ciuda înfrîngerii la judecătoria Ostankino interpretul nu are de gînd să renunțe. Acțiuni similare au fost depuse depuse la judecătoriile Presnenskii și Tverskoi din Moscova. Interesant este faptul că Mihailov a fost susținut de justiția ucraineană. În Ucraina, acest film este interzis pentru difuzare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?