Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O problema de sistem a paralizat mai multe zboruri

16 iun. 2017,, 00:30   Externe
1815 0

Cel mai mare aeroport din Europa, Heathrow, a anunțat joi că sistemul de preluare și transport al bagajelor de cală la două dintre terminalele sale este defect, ceea ce afectează pasagerii mai multor zboruri europene și transatlantice, transmit Reuters și BBC.

„Heathrow întîmpină în prezent o problemă la sistemele de bagaje, care afectează companiile aeriene cu zboruri de pe terminalele 3 și 5. Celelalte terminale nu sînt afectate'', se arată într-o declarație a aeroportului londonez, potrivit Agerpres.

Potrivit BBC, sînt afectate zborurile către Europa și SUA ale companiilor aeriene British Airways, Iberia și American Airlines.

Administrația aeroportului Heathrow investighează cauzele acestei disfuncționalități și va încerca să refacă sistemul operațional cît mai curînd posibil.


Conform BBC, pasagerii au fost sfătuiți să transporte obiectele importante în bagajul de cabină.

Incidentul de joi survine după trei săptămîni de la o problemă în alimentarea electrică a sistemului IT al companiei British Airways, care a afectat, în minivacanța de Rusalii, 75.000 de pasageri ai unor zboruri cu plecare de pe aeroportul Heathrow

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?