Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

În reţele a apărut înregistrarea unei lupte adevărate a lui Bruce Lee (VIDEO)

14 iun. 2017,, 21:30   Sport
4160

Unica înregistrare video a unei lupte adevărate cu participarea legendarului actor şi maestru în arte marţiale Bruce Lee a fost postată în Internet.

Filmuleţul a fost publicat pe YouTube-canal Beerdy: Bruce Lee Central şi este unica înregistrare a luptei reale a lui Bruce Lee în stilul de arte marţiale mixte (MMA). După cum a menţionat ziarul Daily Mail, adversarul lui Lee din lupta filmată a fost discipolul lui, Ted Wong. Ea, probabil, a avut loc în California, unde Bruce Lee avea şcoala sa Jeet Kune Do.

Pe parcursul luptei Wong face încercări de a se apropia de Bruce Lee, care, la rîndul său, se străduie să ţină distanţa, respinge atacurile, menţionează publicaţia.

Adversrii poartă echipament special de protecţie, după cum cereau pe atunci regulile MMA.

Bruce Lee s-a născut pe 27 noiembrie 1940 la San Francisco. În perioada carierei sale în cinematografie el a devenit reformator recunoscut în domeniul artelor marțiale chinezești, popularizator al acestora, a lucrat în calitate de actor și regizor. Bruce Lee s-a filmat în peste 30 de pelicule. El a decedat în anul 1973 la vîrsta de 32 de ani.
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав