Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Năstase comentează acuzațiile lui Plahotniuc

14 iun. 2017,, 12:10   Politică
6151 8

După ce ieri Vlad Plahotniuc i-a acuzat pe liderii opoziției extraparlamentare de lașitate, președintele Platformei „DA”, Andrei Năstase, a ținut să-i dea o replică, notează NOI.md.

Liderul PDM le-a imputat politicienilor de opoziție faptul că evită confruntarea directă cu cetățenii și se ascund în spatele unor organizații nonguvernamentale, pentru a-și promova propriile interese.

În replică, Năstase a menționat că „e cel puțin ridicol” să fie acuzat că s-ar teme de contactul cu cetățenii.

„E cel puțin ridicol să afirmi că m-aș teme de contactul cu cetățenii țării, de vreme ce timp de doi ani am fost nemijlocit printre oameni, la proteste de amploare, dar și în satele și orașele noastre”, a comentat Năstase.

Liderul Platformei „DA” a venit și cu un îndemn pentru Vlad Plahotniuc.


„Știu că nu vei accepta, dar totuși te invit la următorul nostru protest de amploare, al oamenilor Demnității și Adevărului. Să vedem atunci cine și în spatele cui se ascunde, cine și ce mesaj are de transmis poporului nostru…”, a adăugat el.

Comentînd revendicările ONG-urilor care se opun modificării sistemului electoral, președintele PDM a menționat că acești protestatari reprezintă un grup mic de cetățeni, pe cînd majoritatea doresc să-și aleagă deputații în mod direct. În opinia lui Plahotniuc, astfel de politicieni ca Maia Sandu și Andrei Năstase se opun acestui sistem pentru că nu au ce să le ofere cetățenilor “în afară de demagogie și populism”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?