X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Havuzul Scării Cascadelor nu poate fi pornit din cauza birocraţiei

13 iun. 2017,, 18:40   Societate
2499 0

Birocraţia ţine închis robinetul fântânii arteziene din Parcul Valea Morilor. Havuzul Scării Cascadelor, monument de arhitectură reconstruit anul trecut, nu poate fi conectat pentru că nu a fost transmis în gestiunea Întreprinderii "Spaţii Verzi".

În lipsa unor acte care să le permită să administeze activitatea obiectivului, funcţionarii nu pot achita facturile pentru apă şi energie electrică.

"Oameni buni, mulţumim şi cu Doamne ajută înainte. Să păstrăm această splendoare, acest diamant, această bijuterie a Chişinăului şi să ne bucurăm de ea."

14 octombrie 2016 a fost prima şi ultima zi în care locuitorii Capitalei au putut admira fântâna arteziană din Parcul Valea Morilor, după reconstrucţie.

Cei care vin să viziteze monumentul de arhitecură regretă că acum vara, pe timp de caniculă, nu se pot răcori lângă havuz.

"La această scară s-ar potrivi perfect un havuz frumos, în special acum vara. Ar fi mai răcoare, mai frumos. "

Oamenii spun că odată ce cascada va funcţiona totul va prinde culoare.

"E frumos şi aşa, dar când lucrează havuzul şi se vede şi licăritul apei e ceva interesant, ceva deosebit. Aşa frumuseţe şi să nu o vezi în plin lucru chiar e urât. "

"Aşa o bijuterie a Chişinăului ar trebui să lucreze. Noi am venit mai de departe la Chişinău ca nişte turişti să facem nişte poze frumoase şi totul e frumos, dar totuşi ceva nu ajunge."

"Dacă le păsa de oameni rezolvau prolema în două săptămâni, însă nu au niciun interes. Au lăsat totul baltă şi nu vor face nimic până când societatea civilă nu va reacţiona."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?