X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lista exportatorilor moldoveni de produse agricole în Rusia ar putea fi extinsă

12 iun. 2017,, 14:23   Economie
2918 1

Lista exportatorilor moldoveni de produse agricole către Rusia ar putea fi extinsă în urma apropiatei vizite în Moldova a inspectorilor Serviciului rus Rosselhoznadzor.

Despre acest lucru a scris pe pagina sa în rețelele sociale purtătorul de cuvînt al președintelui Republicii Moldova, consilierul municipal din partea Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, relatează NOI.md.

El a menționat că vizita de lucru și convorbirile de la Moscova a consilierilor președintelui Republicii Moldova din domeniul economic – Elena Gorelova și din domeniul agroindustrial – Ion Perju aduc rezultate noi.

Ion Ciobanu a menționat că „în timpul următoarei vizite în Moldova, inspectorii Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară din Rusia vor examina extinderea listei producătorilor moldoveni care vor avea acces la piața rusă.
Cooperarea comercială dintre Moldova și Rusia continuă să se dezvolte cu succes”.

Trebuie remarcat faptul că șeful adjunct al Serviciului Rosselhoznadzor Iulia Șvabauskene a informat Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă cu privire la vizita viitoare a experților ruși, la solicitarea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din Moldova, în vederea realizării unor studii comune de către pepinierele din Moldova interesate în livrarea de material săditor în Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?