Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Rușii care primesc bani din țări străine ar putea fi considerați spioni

12 iun. 2017,, 12:30   Externe
1451 0

Chestiunea urmează să fie studiată de Ministerul Justiției al FR, Rosfinmonitoring, FSB și Procuratura Generală a FR.

A fost primită recomandarea ca cetățenii Rusiei care primesc bani sau alte bunuri din state străine să fie echivalați cu agenții străini. Acest lucru este menționat în proiectul recomandărilor audierilor parlamentare ale Consiliului Federației la tema „Prevenirea amestecului în treburile interne ale Federației Ruse: preptul și practica juridică“.

Cu normele corespunzătoare poate fi completată legislația. Problema urmează să fie studiată de Ministerul Justiției al FR, Rosfinmonitoring, FSB și Procuratura Generală a FR.

„Studierea chestiunii privind posibilitatea modificării legislației Federației Ruse în ceea ce privește completarea listei surselor externe de finanțare, obținerea finanțării din care e o condiție prealabilă pentru ca acestea să fie recunoscute drept organizații non-profit, iar cetățenii Federației Ruse care primesc bani și alte bunuri din state străine, organismele lor publice, organizațiile internaționale și străine, de la cetățeni străini, apatrizi sau entități autorizate de către acestea, ca executînd funcții de agenți străini”, se spune în proiectul de recomandare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?