X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

De ce Vlad Filat nu-l vrea pe Iurie Leancă în funcţia de prim-ministru

28 mai. 2013,, 10:16   Politică
5788 6
Foto: adevarul.ro
Fostul prim-ministru Vlad Filat nu îl doreşte pe Iurie Leancă în fruntea Guvernului. De aceea, Filat vrea organizarea alegerilor anticipate. Declaraţiile aparţin juristului Ion Dron şi au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika, transmite publika.md.

"Vlad Filat nu are interesul ca Iurie Leancă să devină prim-ministru. Dacă Leancă va fi prim-ministru, toţi cei care stau în spatele lui Vlad Filat vor trece în spatele lui Iurie Leancă. Pentru ei Iurie Leancă este o partidă mult mai bună. Vlad Filat îşi doreşte alegeri anticipate. Semnarea unui acord cu PD este moarte subită pentru Filat, iar alegerile anticipate sunt o moarte treptată. În orice caz, Filat a pierdut, însă el încă nu a înţeles", a declarat juristul Ion Dron.

Totodată, Ion Dron a menţionat că recăpătarea controlului asupra Centrului Naţional Anticorupţie constituie un principiu pentru Vlad Filat.

"El are miniştri cu dosare şi astfel el va stopa dosarele. Dacă nu va stopa aceste dosare, atunci el va pierde controlul în partid. Nimeni nu va îndeplini ordinele, deoarece se vor teme", a mai spus juristul.

Amintim că Partidul Liberal-Democrat a înaintat candidatura lui Iurie Leancă la funcţia de prim-ministru al Republcii Moldova.

Menţionăm că pînă pe 30 mai trebuie să aibă prima încercare de formare a noului Guvern.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?