Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Lucinschi: Nu am comis nicio infracțiune (VIDEO)

6 iun. 2017,, 17:20   Societate
4027 5

Fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi, reținut în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank se declară în continuare nevinovat.

„Eu nu am săvîrșit infracțiunile care mi se incriminează și nu am comis nicio infracțiune împotriva poporului și statului meu”, a declarat astăzi, pentru jurnaliști, Chiril Lucinschi, în timp ce se afla la Curtea de Apel Chișinău.

„Mă declar nevinovat. Eu n-am săvîrșit infracțiunile care mi se incriminează. Mai mult decît atît, eu în toți cei 46 de ani pe care i-am trăit am fost în armonie cu legea. Eu nu am comis nicio infracțiune împotriva poporului și statului meu. La sfîrșitul lunii februarie, cînd mi-am depus mandatul, mi l-am depus cu inima împăcată și cu conștiința curată.”

Totodată, avocata ex-deputatului, Corina Stratan, susține că a contestat toate actele organului de urmărire penală, inclusiv încheierea procurorului. Potrivit acesteia, măsura arestului preventiv la domiciliu este una neîntemeiată.


Ex-deputatul Chiril Lucinschi a fost reţinut în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Acesta, împreună cu trei reprezentanţi ai unui agent economic, sînt bănuiţi de spălare de bani, fapt ce a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari celor trei entităţi bancare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?