X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

După două zile de "relaxare" muncitorii de la Autosalubritate sînt mobilizați

6 iun. 2017,, 10:05   Societate
3574 0

Pentru evacuarea cît mai rapidă a deșeurilor menajere acumulate în ultimele zile, Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate” a mobilizat 64 unități de transport și 170 de muncitori, care vor interveni în toate sectoarele capitalei. Pe parcursul zilei de astăzi, angajații regiei vor efectua cîte 2 rute la fiecare platou de gunoi.

De asemenea, au fost mobilizate și serviciile Direcției generale locativ-comunale și amenajare, care vor interveni prioritar în zona centrală a capitalei pentru deblocarea accesului la platourile de acumulare a gunoiului. După evacuarea deșeurilor vor fi efectuate lucrări de deratizare și dezinfectare a platourilor și a zonelor adiacente.

Precizăm, în această dimineaţă a fost reluat procesul de evacuare a deşeurilor menajere de pe platourile de acumulare din oraş. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, care precizează că gunoiul menajer se transportă în continuare la depozitul de stocare a deşeurilor menajere solide din str. Uzinelor. O decizie în acest sens a fost adoptată în cadrul ședinței din seara zilei de ieri a Comisiei Republicane pentru Situații Excepționale, convocată de prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?