Diplomații expulzați s-au întors în Moldova

Diplomații expulzați s-au întors în Moldova

La Ambasada Republicii Moldova la Moscova au rămas la ora actuală, pe o perioadă nedeterminată de timp, doar 4 diplomați. Cinci diplomați moldoveni au părăsit Rusia după ce țara gazdă le-a declarat persona non grata.

Potrivit informațiilor portalului Noi.md doamnele din lista publicată pe site-ul Ambasadei, nu au fost rechemate. Pînă în ziua de astăzi pe site-ul Ambasadei lista colaboratorilor nu este actualizată. În listă nu este indicat ambasadorul, deoarece nu a fost finalizat procesul său de acreditare.

1.Dl Nicolae Mîinea – ministru-consilier (politică)

2. Dl Vadim Zmeu – consilier/consul

3. Dna Cristina Cogîlnicean – secretar I (secția consulară)

4. Dl Alexandr Roitman – secretar II (politică)

5. Dl Alexandru Vlasenco – consilier (biroul comercial-economic)

6. Dna Daniela Dumitraș – secretar II (biroul comercial-economic)

7.Dna Ana Raicu – secretar II (protocol, mass-media, relaţiile cu ambasadele acreditate prin cumul pentru Republica Moldova)

8. Dna Tatiana Tanasoglo – secretar II (cooperare culturală, învățămînt, știință)

Vă reamintim că din cele peste 35 de misiuni diplomatice și reprezentanțe consulare ale Republicii Moldova în străinătate, statele Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova sînt cele mai numeroase. În Rusia a fost observat cel mai mare fluх de cetățeni moldoveni care doresc asistență consulară la Moscova. Cele mai multe servicii consulare sînt acordate anume acolo!

 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load