X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

UPDATE: Leancă, numit în funcția de vicepreședinte al Parlamentului

2 iun. 2017,, 14:39   Politică
3292 7

UPDATE: 14.36 - Fostul premier Iurie Leancă a fost numit în funcția de vicepreședinte al Parlamentului. Candidatura lui a fost propusă de Andrian Candu și susținută de 52 de deputați.

Leancă o va înlocui în acest post pe liberal-democrata Liliana Palihovici, care a demisionat din funcția de vicespicher și și-a depus mandatul de deputat la sfîrșitul lunii aprilie curent.

(14:26) - Liderul Partidului Popular European, fostul premier Iurie Leancă, a fost propus astăzi pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului, notează NOI.md.

Propunerea a fost înaintată de spicherul Andrian Candu. Oficialul a menționat că s-a consultat cu toate fracțiunile parlamentare, dar, deocamdată, nu a identificat un candidat pentru această funcție din rîndurile opoziției. Potrivit lui, unele fracțiuni au refuzat să înainteze candidați, iar altele sînt în proces de examinare a candidaturilor.

„Majoritatea fracțiunilor au refuzat să înainteze candidați. Unele fracțiuni încă mai examinează propunerea. Noi avem însă nevoie în conducerea Parlamentului de colegi care să ne ajute în munca noastră. Iată de ce, locul pentru opoziția parlamentară va fi păstrat”, a relatat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?