X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Finala captivantă a Ligii Campionilor, pe NOI TV (VIDEO)

3 iun. 2017,, 15:00   Sport
3572 0

Liga Campionilor (LC) la fotbal, sezonul anilor 2016/17 se apropie de finalul său logic.

Pe arena „Millenium“ din Cardiff astăzi, 3 iunie, se vor întîlni cluburile de fotbal „Juventus” şi „Real”. Difuzarea în direct a disputei captivante a granzilor din Italia şi Spania va putea fi urmărită începînd cu 21:45 şi de spectatorii NOI TV.

Favorit al întîlnirii cu un mic avantaj este clubul “Real”, care a cîştigat principalul trofeu al cluburilor Europei de 11 ori. Conform acestui indice, discipolii antrenorului principal al “albilor” (supranumele fotbaliştilor din “Real” ce tine de culoarea uniformei – n.red.) Zinedine Zidane sînt campioni. “Juventus”, la rîndul său, a cîştigat Liga Campionilor (şi “predecesoarea” ei – Cupa Campionilor Europeni) doar de două ori – în anii 1985 şi 1996. Totodată, “bătrîna doamnă” (supranumele fotbaliştilor din “Juventus” – n.red.) putea să cîştige trofeul şi în anul 1997, dar în calea ei s-a postat în finală acelaşi “Real”, care a dispus de adversari cu scorul de 1:0.


Între timp, casele de pariuri nu se aşteaptă că învingătorul va fi desemnat în timpul regulamentar. Astfel, conform prognozelor acestora, cu o mare probabilitate, cîştigătorul Ligii Campionilor poate fi desemnat conform bilanţului timpului suplimentar sau seriei de penaltiuri. Probabilitatea victoriei clubului “Real” este în acest caz mult mai mare decît cea a echipei “Juventus” cu decalajul de doar cîteva zecimi de procent. Din aceste motive, gradul tensiunii în meci şi nivelul interesului suporterilor faţă de confruntarea finală doar sporesc.

Trebuie menţionat că echipa “Real” este cîştigătoarea en-titre a Ligii Campionilor. Anul trecut clubul madrilen a învins în finală un alt club spaniol – “Atletico”. Actualul sezon al LC este la ediţia a 62-a în istoria turneului, care se desfăşoară sub egida UEFA.

NOI TV aşteaptă suporterii de fotbal la monitoare astăzi, 3 iunie, începînd cu ora 21:45. Fiecare doritor va avea posibilitatea să vizioneze difuzarea în direct a meciului între “Juventus” şi “Real”, dînd click pe acest link.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?