Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Decis! Lista celor care îi vor înlocui pe liberali în Guvern

31 mai. 2017,, 15:22   Politică
6782 0

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi la pachet cererile de demisie depuse de miniștrii, viceminiștrii și conducătorii diferitor agenții delegați de Partidul Liberal, comunică NOI.md.

Concomitent, Guvernul a operat mai multe numiri în funcție la ministerele rămase fără conducere. Astfel, atribuțiile Corinei Fusu vor fi preluate Lilia Pogolșa, numită astăzi în funcția de viceministru al Educației. Ea a exercitat anterior funcția de director al Institutului de Științe ale Educației.

În locul lui Valeriu Munteanu, la Ministerul Mediului, a fost numit în funcție Ion Apostol, în prezent directorul Agenţiei Naţionale de Reglementare a Activităţilor Nucleare şi Radiologice. Acesta va deține funcția de viceministru al mediului.

Conducerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor va fi preluată de Anatol Usatîi, numit în calitate de viceministru.

Pavel Filip a reiterat că pînă la restructurarea Guvernului, nu vor fi numiți miniștri noi la instituțiile conduse de liberali.


În funcția de director al Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale a fost numit Andrian Cazacu.

În fruntea Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală a fost numită Liliana Bolocan, care a mai deținut anterior această funcție.

În funcția de director al Agenției Rezerve Materiale a fost numit Vitalie Bîrsan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?