X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cine va exercita interimatul la nou creata Agenție Servicii Publice

31 mai. 2017,, 13:20   Politică
3175 0

Autoritățile au decis cine va exercita funcția de director interimar al Agenției Servicii Publice, în care vor fi comasate cinci instituții de stat.

Acesta va fi Oleg Rotaru, care în prezent este în funcția de director al Departamentului management proiecte şi servicii din cadrul CRIS „Registru”. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către surse.

Oleg Rotaru va fi desemnat în această funcție de către prim-ministru, care fi exercitată până la numirea de către Guvern a directorului Instituţiei publice „Agenţia Servicii Publice'’.

În termen de două luni, Instituţia publică „Agenţia Servicii Publice” va organiza desfăşurarea concursului privind selectarea directorului general și va elabora şi va prezenta fondatorului spre aprobare structura şi efectivul-limită al Agenţiei.


Realitatea.md amintește că la 26 aprilie curent, Cabinetul de miniștri a decis constituirea Agenției Servicii Publice. Potrivit hotărârii Executivului, Întreprinderea de Stat „Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru” este reorganizată prin transformare în Instituția publică „Agenția Servicii Publice”, care va fi în subordinea Guvernului. Totodată, în noua entitate vor intra prin fuzionare ÎS „Camera Înregistrării de Stat”, ÎS „Cadastru”, Serviciul Stare Civilă din subordinea Ministerului Justiției și Camera de Licențiere din subordinea Ministerului Economiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?