Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cum intenționează Dodon "să repare greșeala eurounioniștilor"

31 mai. 2017,, 10:20   Politică
6385 9

Igor Dodon își începe astăzi vizita la Sankt Petersburg, unde va participa la cea de-a XXI ediție a Forumului Economic Internațional, informează Noi.md.

Anual, forumul reunește demnitari de stat, politologi, economiști și reprezentanți ai comunităților de afaceri din zeci de țări ale lumii. Șeful statului spune că are deja planificate o serie de întrevederi cu conducerea Federației Ruse, dar și cu oameni de afaceri din diverse țări participante la eveniment. Pe 2 iunie, Dodon va susține un discurs la ședința plenară a Forumului Economic, iar ulterior se va întîlni cu membrii diasporei moldovenești din Sankt Petersburg.

Șeful statului a sugerat că va aborda în cadrul vizitei sale și problema expulzării celor cinci diplomați ruși din Republica Moldova, astfel încît să nu admită adoptarea unor măsuri dure de răspuns din partea Federației Ruse.

”Dacă urmare a acțiunilor iresponsabile ale guvernanților se închide piața rusă, zeci și sute de fermieri vor falimenta. Voi încerca din nou să repar greșeala eurounioniștilor de la Chișinău”, a declarat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?