X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un liberal s-a răzgîndit! Și-a retras cererea de demisie

30 mai. 2017,, 14:50   Politică
6345 0

Viceministra Educației, Elena Cernei, și-a retras cererea de demisie, depusă ieri, 29 mai. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de comunicatorii Guvernului.


Am contactat asistenta viceministrei, Svetlana Jalbu, care ne-a comunicat că s-a întors din concediul medical și nu ne poate oferi careva informații la acest subiect.

Comunicatorul Ministerului Educației, Natalia Screlea, a declarat că instituția nu va comenta acest subiect: „Este o decizie personală”.

Vom reveni cu detalii!

Amintim că vineri, 26 mai 2017, PL a anunțat că părăsește coaliția de guvernare și trece în opoziție. Anunțul a fost făcut de Mihai Ghimpu, după ședința Consiliului Republican, convocată ca urmare a reţinerii, în ziua anterioară, a primarului general, Dorin Chirtoacă. Mihai Ghimpu a declarat că dosarul primarului, ca și cel al ex-ministrului Chirinciuc, sunt dosare politice.

Ieri, întreaga conducere a Ministerului Educației, ministra Corina Fusu și viceminiștrii Cristina Boaghi, Elena Cernei, Vasile Marina, și-au depus cererile de demisie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?