Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip reacționează la demisiile în lanț din Guvern

29 mai. 2017,, 16:34   Politică
3140 2

Plecarea miniștrilor liberali din Guvern nu va afecta activitatea cabinetului de miniștri, a declarat astăzi premierul Pavel Filip, citat de NOI.md.

Precizarea a fost făcută după ce ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, și ministrul Educației, Corina Fusu, au depus cereri de demisie. Șeful executivului a menționat că, cel mai probabil, mîine vor fi desemnate alte persoane în aceste funcții. În opinia lui Filip, cel mai important este că Guvernul se bucură în continuare de susținerea majorității parlamentare.

„Eu nu văd necesitatea să vin cu foarte multe comentarii aici, pentru că este o decizie politică a unui partid. Îmi pare rău pentru fiecare membru al Guvernului, dar, în același timp, asta este realitatea. Nu înseamnă deloc că va avea de suferit activitatea Guvernului. Sîntem în discuții cu colegii, mîine deja vom veni cu acțiuni concrete. O să vedeți că Guvernul este absolut funcțional. Încă nici nu am recepționat toate cererile. Imediat ce se termină aceste discuții, vom decide ce facem”, a explicat Filip.

Menționăm că, deși Mihai Ghimpu a anunțat anterior că toții membrii Guvernului delegați de PL vor demisiona astăzi, vicepremierul pe probleme sociale, Gheorghe Brega, nu a făcut deocamdată acest lucru. El a anunțat că pleacă în concediu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?