Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Episcopul Marchel: În Moldova a avut loc schimbarea comisarilor roşii pe cei albaştri

23 mai. 2013,, 12:22   Societate
4835 5
Foto: noi.md
Comisarii europeni au scuipat în fața poporului moldovenesc și valorilor lui creștine. Acest lucru l-a declarat Episcopul de Bălți și Fălești Marchel în discursul de felicitare cu ocazia hramului oraşului Bălţi. Marchel i-a acuzat pe oficialii europeni de imoralitate: „Štefan Füle şi Dirk Schuebel au arătat în cine vor să transforme poporul nostru. Valorile noastre creştine nu înseamnă nimic pentru ei, pot să le scuipe şi să calce pe ele, dar cu gay-ii să se pupe şi să se îmbrăţişeze – de ce nu? Chiar şi în locuri interzise. Nu ţin cont nici de legile noastre, la fel ca şi guvernanţii noştri”.

Preotul a venit şi cu un apel către comisarul european pentru Extindere şi ambasadorul UE la Chişinău: „Luaţi-vă minorităţile sexuale în Europa, dacă vă plac atît de mult. Aţi igonorat cîteva mii de credincioşi şi aţi mers la cei 12-15 oameni depravaţi, cu devieri psihice, amorali şi ne-aţi întors spatele.“, amintind de aforizmul născut cîteva zile în urmă după evenimentele de duminică – „ în Moldova a avut loc schimbarea comisarilor: au plecat cei roşii şi au venit cei albaştri”.

Potrivit episcopului, „ bine a făcut Voronin că le-a închis uşa în nas. Meritau asta”.

În discursul său către popor ierarhul bisericii a făsut referire și la conducerea republicii "care, după cîțiva ani de atrocități şi-au arătat faţa lor adevărată, care s-a dovedit a fi faţa homosexualităţii ".

În opinia episcopului Marchel, pe moldovenii, pe care ar fi încercat să-i eurointegreze acești cetățeni, "în Europa nu-i așteaptă altceva decît muncă necalificată și nedreptate".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?