Noutăţi proaste pentru Dorin Chirtoacă: Pînă marţi…

Noutăţi proaste pentru Dorin Chirtoacă: Pînă marţi…

După aproximativ două săptămîni de colectare a semnăturilor pentru referendumul de demitere a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, socialiștii au reușit să adune peste 85% din numărul minim de semnături.

 
Contactat de Tribuna, șeful fracțiunii socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban a declarat că, cel mai probabil, pînă marți vor fi colectate toate semnăturile.
 
„Eu cred că pînă marți o să ne descurcăm. Nu că tare ne încordăm, dar așa, în regim normal. Graficul de lucru este stabilit de legislație. În mod normal, avem 15-16 zile în care vom colecta numărul total necesar de semnături, dar legea prevede o perioadă de 60 de zile. Săptămîna viitoare o să vedem care este situația la zi, (luni-marți) și după asta cred că vom desfășura o conferință de presă și vom anunța care vor fi pașii ulteriori pe care trebuie să-i întreprindem”, a precizat consilierul.
 
Totodată, Ion Ceban a menționat că au mai multe idei legate de referendum, dar e prematur de făcut declarații.

 
Cît privește o eventuală dată de desfășurare a acestui referendum, Ion Ceban a afirmat că aceasta urmează a fi stabilită de CMC în colaborare cu CEC – „respectiv va fi flexibilă”.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load