X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon a răspuns amenințărilor lui Plahotniuc (VIDEO)

25 mai. 2017,, 10:50   Politică
16247 26

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a comentat declarația liderului Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, potrivit căreia șeful statului ar putea fi destituit din funcția ocupată dacă va comite greșeli.

Dodon a menționat că aceste amenințări nu-l sperie și că el este dispus să apară în fața oamenilor la referendum în orice clipă.

- Plahotniuc, Candu și toți ceilalți demult ar trebui să înțeleagă că eu nu pot fi influențat prin șantaj sau alte modalități. Dacă ei cred că eu mă voi speria, greșesc. Să organizăm referendumul măcar și mîine. Să mergem și să întrebăm de popor – în cine el are mai multă încredere – în președintele pe care l-a ales direct și care în această jumătate de an a reușit să facă multe lucruri sau în Plahotniuc și Candu. Cred că răspunsul este evident”, a spus el.

Președintele a menționat că își va apăra ferm pozițiile despre care a vorbit anterior, indiferent de situație. O altă soluție nu poate fi, a adăugat el.

- Dacă eu voi reuși să-i provoc să organizeze un referendum, voi face acest lucru cu mare plăcere. Deoarece în cazul în care ei vor pica referendumul, ei vor fi nevoiți să plece. După acest pas va urma al doilea, și ei cunosc care va fi acesta”, a avertizat Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?