X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Luxemburgul oferă asistență copiilor diagnosticați cu cancer

22 mai. 2013,, 09:00   Societate
2402 0
Fotо: hotnews.ro
Copii din Moldova, diagnosticați cu cancer, vor beneficia de intervenții chirurgicale în Luxemburg. La această înțelegere au ajuns astăzi în cadrul unei întrevederi prim-ministrul desemnat Iurie Leancă și primarul oraşului Luxemburg, Xavier Bettel, aflat într-o vizită la Chișinău.

”Vom depune toate eforturile pentru buna desfăşurare a acestei iniţiative și pentru stabilirea unei colaborări eficiente dintre instituțiile responsabile de sănătatea publică din cele două state”, a declarat Xavier Bettel.

La rîndul lui, prim-ministrul desemnat Iurie Leancă a salutat disponibilitatea Luxemburgului de a oferi asistență Republicii Moldova în preluarea practicilor la nivel de afaceri interne, justiție, drepturile omului, sistemul penitenciar și domeniul financiar-bancar.

„Pentru noi este foarte importantă experiența pe care o dețin luxemburghezii în aceste domenii. Sîntem interesați să preluăm experiența Luxemburgului pentru a asigura un trai decent cetățenilor Republicii Moldova", a menționat Iurie Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?