X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Din Lituania cu șase medalii

22 mai. 2017,, 17:20   Sport
3017 2

Pugiliștii moldoveni, reprezentați de discipolii școlii sportive din Grimăncăuți, au obținut trei medalii de aur, una de argint și două de bronz.

Tradiționalul turneu internațional «În memoria Algerdas Șoțicas» care a avut loc pe 17-19 mai 2017 a reunit pe ringul Kaunas Spart Palace pugiliști din Franța, Finlanda, Ucraina, Israel, Suedia, Moldova, Letonia, Estonia și Lituania.

Cel mai mare succes l-a obținut Veaceslav Gojan (56 kg), care a devenit campion și a urcat pe treapta cea mai înaltă a piedestalului de onoare, fiind recunoscut ca cel mai tare pugilist al turneului. El i-a învins pe francezul Jordan Rodrigues și pe stăpînii ringului Mindaugas Bankauskas și Arturas Zinkovskis.

Învingător al turneului, cu medalie de aur, a devenit și Dumitru Galagoț (64kg), care i-a bătut pe finlandezul Rasmus Bergman, lituanianul Evaldas Petrauskas și francezul Hambly Vahid.

Campionul turneului Victor Carapcevschii (75kg) , după victoria asupra lituanianului Kristupas Ivanauskas, i-a biruit pe estonianul Artur Zarva și israelianul Mihail Ostroumov.


La un pas de medalia de aur s-a oprit Mihail Cvasiuc (60 kg), premiat cu medalia de argint. După victoria asupra lituanianului Ghilvinas Lukosiunas, în finală el a cedat în fața lui Arturas Skurdelis din Lituania.

Vasile Belous (69kg) și Alexei Zavatin (+91kg) au pierdut în semifinală adversarilor Maxim Pilipeț din Ucraina și, respectiv, francezului Dzhamili Dine Aboudou.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?