Natașa Koroliova: Lacrimile soției lui Igor mi s-au intors ca bumerangul

Natașa Koroliova: Lacrimile soției lui Igor mi s-au intors ca bumerangul

Artista are doar impresii pozitive despre prima soție a compozitorului rus Igor Nikolaev.21 May 2017

 

Potrivit starhit.ru, Natașa Koroliova a mărturisit că pînă acum resimte povara grea a trădării pe umerii săi, și asta pentru că ea se declară cea care a distrus căsnicia fostului său soț. Natașa consideră că cei doi aveau un mariaj și o relație excelentă, care nu trebuiau distruse. Au trecut mai bine de 15 ani de cînd Natașa Koroliova si Igor Nikolaev s-au despîrtit. Cei doi și-au refăcut viețile, s-au recăsătorit și au cîte un copil.

 

Totuși se pare că artista nu poate uita trecutul și se simte vinovată că ea a fost cea care a distrus relația lui Igor Nikolaev cu prima lui soție. Artista a recunoscut că regretă enorm tot ce s-a întîmplat, mai ales pentru că, înainte ca ea să apară în viața lui Igor Nikolaev, acesta avea un mariaj fericit cu soția lui, Elena, cu care avea o fiică, Iulia. În cadrul unui show tv din Rusia, Natașa Koroliova a mai spus că, acum cîtiva ani, aceasta avea o relație de prietenie cu soția lui Igor pe atunci. „Avea o soție minunată. Ea avea mare grijă de el. Era gata să meargă prin foc împreună cu Igor. Au fost colegi de clasă și se întelegeau de minune. Dar ce anume l-a făcut să se apropie de mine?”.

 

 

Igor Nikolaev și Natașa Koroliova au fost căstătoriți timp de 13 ani. Acesta a remarcat-o în cadrul unui concurs, în anul 1990. Imediat după ce a cunoscut-o, el a luat-o pe Natașa în turnee, unde s-a aprins flacăra iubirii. Deși Igor Nikolaev avea un comportament atașat și foarte tandru față de Natașa, ea îl ținea la distanță, pînă cînd, într-un moment neașteptat, el a decis să divorteze și să se căsătorească cu ea.

 


 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load