X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Primele imagini cu Pippa Middleton în rochia de mireasă

20 mai. 2017,, 22:30   Externe
2607 0

La șase ani după ce aproape că și-a eclipsat sora mai mare la nunta acesteia cu prințul William, Pippa devine actrița principală la propria sa nuntă ce are loc la biserica St. Mark's din Englefield, Berkshire.

"Pippa" Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, își unește destinul, sîmbătă, de cel al unui manager de fonduri de investiții milionar, James Matthews, are toate ingredientele pentru a fi considerată "nunta anului" în Regatul Unit al Marii Britanii.

Prințul William, duce de Cambridge și sora mai mare a Pippei, Kate, se numără printre invitații de seamă ai evenimentului. De asemenea, la nuntă vor participa și copiii cuplului princiar — prințul George, 3 ani, va avea rolul de paj, iar prințesei Charlotte, 2 ani, îi revine rolul de domnișoară de onoare.

Ducesa de Cambridge a recunoscut că este puțin emoționată cînd se gîndește cum se vor descurca copiii ei la prima nuntă la care participă. Kate speră că vor avea un comportament exemplar, "dar la vîrsta lor nu se știe niciodată", i-ar fi mărturisit ea unui invitat de la o recepție organizată recent la Palatul Buckingham.

De asemenea, pe lista invitaților se află și prințul Harry, fratele mai mic al lui William.

Nunta se va desfășura după o tematică scoțiană, în acordurile celebrelor cimpoaie și cu whisky de cea mai bună calitate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?