Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Apariţia publică unei ministre a stîrnit un val de controverse (FOTO)

20 mai. 2017,, 20:30   Externe
2592 0

Rochia pe care Miri Regev, ministrul Culturii din Israel, a purtat-o pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes, miercuri seara, a generat numeroase ironii pe reţelele de socializare.

Rochia, care înfăţişează o imagine panoramică din Ierusalim, o chestiune centrală a conflictului arabo-israelian, a fost creată pe comandă, pentru a marca a 50-a aniversare a Războiului de Şase Zile, informează The Hollywood Reporter.

Miri Regev, ministrul Culturii din Israel, a participat miercuri seara la ceremonia oficială de deschidere a celei de-a 70-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes.

Ţinuta ei vestimentară a fost considerata o veritabilă „declaraţie politică”, întrucât era decorată cu motive ce alcătuiau o vedere panoramică din Oraşul Vechi din Ierusalim, incluzând imagini cu Zidul Plângerii şi Cupola Stîncii.

Atât israelienii, cât şi palestinienii consideră că Ierusalim este capitala lor.
Reacţiile de pe reţelele de socializare au fost rapide şi intense, iar mulţi dintre utilizatorii Twitter au publicat versiuni modificate în Photoshop ale acelei rochii controversate.

Sursa: one.ro

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?