X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Comey a încercat să se facă una cu perdelele la recepția lui Trump (VIDEO)

19 mai. 2017,, 20:30   Externe
1608 0

O perioadă bună de timp, camuflarea i-a permis să rămînă neobservat, Trump dîndu-și seama de prezența lui Comey doar spre sfîrșitul reuniunii.

Benjamin Wittes, prietenul fostului director al Biroului Federal de Investigații (FBI) James Comey, a povestit ieri pe blogul său despre un caz curios care a avut loc încă în luna ianuarie a acestui an, la Casa Albă, în timpul unei întîlniri a președintelui american Donald Trump cu șefii agențiilor structurilor de forță.

Potrivit spuselor lui Wittes, Comey tare nu voia să meargă la întîlnirea cu șeful statului, căci, în opinia acestuia, șeful FBI-ului trebuie să se distanțeze la maximum de președinte și să lucreze cu el la distanța „lungimii brațului întins“. Nu putea ignora însă invitația personală a lui Trump.

Intrînd în cabinetul în care avea loc întîlnirea, Comey a observat că perdelele de la ferestre sînt de aceeași culoare ca și costumul lui, străduindu-se să se facă una cu ele, pentru a rămîne neobservat pentru Trump. O perioadă bună de timp trucul a dat rezultate, președintele observîndu-l pe șeful FBI-ului doar la sfîrșitul evenimentului.

„Oh, aici e Jim. El a devenit mai celebru decît mine”, a rostit Trump, acest moment fiind filmat.

Comey a încercat să scape de președinte cu o strîngere de mînă de serviciu, Trump însă, dorind să arate publicului prezent că între ei ar exista o apropiere deosebită, l-a îmbrățișat pe șeful FBI-ului, bătîndu-l ușor pe spate.


„James mi-a mărturisit că a simțit în acel moment dezgust” , a scris Benjamin Wittes.

Pe 9 mai Donald Trump l-a demis din funcție pe James Comey, declarînd că acesta nu poate conduce în mod eficient FBI-ul. Au fost făcute publice informațiile precum că această decizie șeful Casei Albe a luat-o la recomandarea ministrului Justiției, Jeff Sessions, și a ministrul adjunct al Justiției Rod Rosenstein.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?