O nouă lună, un nou record de vânzări pentru ŠKODA: rezultate de excepţie în Moldova şi în lume!

O nouă lună, un nou record de vânzări pentru ŠKODA: rezultate de excepţie în Moldova şi în lume!
Atunci când se încheiase luna martie a acestui an, ŠKODA anunţa cea mai bună lună martie din istoria sa, cu 108 mii de vehicule vândute în întreaga lume. A mai trecut o lună în calendar, iar cehii au din nou rezultate remarcabile cu care să se mândrească, încheind cea mai bună lună aprilie din istoria lor! Un fapt deloc uşor de realizat într-un an în care luna aprilie a însemnat multe sărbători şi zile libere în majoritatea ţărilor europene.

Totuşi, cei de la ŠKODA au reuşit la limită să-şi îmbunătăţească recordul lunii aprilie, bifat anul trecut. În luna a patra a anului 2016, ŠKODA a vândut 97,200 de automobile în întreaga lume, iar în luna aprilie a acestui an, acel rezultat a fost devansat cu încă o sută de unităţi, marca cehă înregistrând vânzări de 97,300 de unităţi pe parcursul lunii aprilie 2017.

Ca de obicei pentru ultimele luni, rezultatele excepţionale ale ŠKODA au fost susţinute mai ales de creşterile din Europa Centrală şi de Est, printre care şi Republica Moldova. Dacă Europa de Est ca regiune integră a marcat pentru ŠKODA o creştere de 11.4%, atunci în Moldova vânzările mărcii cehe au cunoscut în luna aprilie 2017 o creştere de 27.5% faţă de aceeaşi lună a anului trecut! Vorbind despre rezultatele cumulate ale primelor 4 luni, ŠKODA a vândut în Moldova 183 de automobile, cu 18.1% mai mult faţă de 2016 şi cu 50% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015!

ŠKODA - lider în segmentul C şi D în Moldova

Marca ŠKODA este lider de neclintit în segmentul C şi D în Moldova sau, cu alte cuvinte, modele mărcii din aceste segmente sunt de departe cele mai vândute între concurenţii cu care se luptă. Mai exact, ŠKODA Superb domină segmentul D, cu 58 de unităţi vândute pe parcursul primelor 4 luni ale anului 2017, următorul model din segment înregistrând un rezultat de doar 13 exemplare vândute în aceeaşi perioadă.
ŠKODA Octavia şi Rapid domină segmentul C, cu 45 şi, respectiv, 44 unităţi vândute în aceeaşi perioadă, însă aici următorul clasat – Ford Focus – le păşeşte pe urme foarte aproape, cu 34 de unităţi vândute în primele patru luni ale anului 2017.

Kodiaq şi Karoq, armele de cucerire în masă ale mărcii cehe pentru viitorul apropiat

ŠKODA Kodiaq începe deja să urce în topul preferinţelor publicului din Moldova, dar şi a celui din întreaga lume, noul SUV ceh înregistrând aproape 5 de mii de unităţi livrate doar în luna aprilie la nivel mondial. Peste câteva zile va fi dezvăluit şi înlocuitorul lui ŠKODA Yeti – noul SUV Karoq, care va marca astfel înnoirea completă a gamei SUV-ului ŠKODA, or, astăzi segmentul SUV-urilor este printre cele mai importante în strategiile de cucerire a pieţelor. De aici încolo viitorul pare şi mai luminos pentru ŠKODA, întrucât Kodiaq abia acum se lansează în China, cea mai mare piaţă unitară a mărcii, iar vânzările SUV-ului de pe acea piaţă pot asigura cu certitudine noi recorduri în următoarele luni.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load