Dodon: Moldova va dezvolta intens legăturile cu regiunile Rusiei

Dodon: Moldova va dezvolta intens legăturile cu regiunile Rusiei

Moldova va continua să dezvolte intens legăturile cu regiunea Celiabinsk și alte regiuni ale Rusiei, declarația aparține președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, și a fost făcută la întrevederea cu delegaţia participanţilor la turul de afaceri al regiunii Celiabinsk, organizat cu sprijinul reprezentanţei comerciale a Federației Ruse în Republica Moldova, transmite NOI.md.

Potrivit informațiilor oferite de Serviciul de presă al statului, în cadrul întrevederii au fost abordate un spectru larg de probleme ce ţin de relaţiile politice şi comerciale între ţările noastre, dar şi aspecte ale cooperării interregionale. De asemenea, interlocutorii au vorbit despre posibilitățile de sporire a exporturilor producţiei întreprinderilor moldoveneşti în regiunea Celiabinsk şi atragerea investitorilor din regiune în economia moldovenească. Oaspeții au manifestat înțelegere reciprocă absolută şi disponibilitate pentru colaborare.

”Relaţiile comerciale dintre Republica Moldova cu regiunea Celiabinsk se caracterizează printr-un înalt potenţial. Sînt convins că legăturile noastre cu regiunea Celiabinsk şi alte regiuni ale Rusiei vor cunoaște o continuă dezvoltare”, a menționat Igor Dodon.
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load