Funcția de președinte discutată la nivel de două sticle de „Absolut” (VIDEO)

Funcția de președinte discutată la nivel de două sticle de „Absolut” (VIDEO)

Fostul primar general al Capitalei Serafim Urechean susține că în anul 2000 ar fi putut deveni șef al statului, la inițiativa lui Vladimir Voronin, care nu vroia să participe la turul II al alegerilor.

Urechean afirmă că a discutat funcția sa la nivel de „două sticle de „Absolut””. Declarațiile au fost făcute ieri seara, în cadrul emisiunii TV „Important” de la postul TVC 21.
„Domnul Diacov a venit într-o seară la mine și mi-a zis: Serafim, 21 de voturi ai, măine ești președinte, am vorbit cu Voronin. Dar Diacov atunci era președinte al Parlamentului. S-a discutat la nivel de vreo două sticle de „Absolut” și pănă la urmă mi s-au pus trei condiții prin care să fie semnată o recipisă ca: fratele lui Diacov să fie procuror general; că pe dosarele fetelor mele va fi pus cruce, iar eu voi fi susținut la funcția de președinte pe viitor.

Pînă la urmă, la ora 3 de noapte i-am spus: Domnul Dumitru, președinte cu recipisă eu nu vreau să fiu, ca tu să o scoți permanent din buzunar și să mi-o arăți atunci cănd eu voi răspunde ceva. Și cu aceasta ne-am despărțit frățește. Dacă eu eram hapsin de posturi, atunci semnam acea recipisă și eram președintele țării”, a conchis Urechean.
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load