Urecheanu se vrea din nou primar (VIDEO)

Urecheanu se vrea din nou primar (VIDEO)

Fostul primar general al municipiului Chișinău Serafim Urechean a anunțat în această seară la emisiunea TV „Important”, de la TVC 21, că va candida independent la alegerile locale anticipate sau cele ordinare din 2019, pentru funcția de primar al capitalei.

 „Obligatoriu voi candida la alegerile locale anticipate sau cele din 2019. Indiferent dacă voi pierde, voi participa. Vreau să vă spun că participarea mea la alegerile locale din 2015 nu a fost ambițiile lui Urechean sau ale Partidului Liberal Democrat din Moldova. Ci au fost un semnal dat populației, locuitorilor capitalei, de a se trezi. Și am vrut să le dau personal acest semnal să văd dacă se vor trezi, dar ei nu s-au trezit. De aceea, data viitoare voi participa în calitate de candidat independent și vom vedea de această dată ce se va întîmpla”, a spus Urechean.

Serafim Urechean a îndeplinit funcția de primar general al municipiului Chișinău în perioada anilor 1994-2005. Are 67 de ani și este născut în satul Larga, raionul Briceni.
 
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load