X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Fondatorul unui renumit post TV a decedat

19 mai. 2017,, 02:00   Externe
4619 0

Roger Ailes, fondator şi fost CEO al postului de televiziune Fox News, a murit joi la vârsta de 77 de ani, a anunţat soţia lui, Elizabeth Ailes, citată de platforma online Huffington Post.

"Profund întristată şi cu sufletul îndurerat, vă anunţ că soţul meu, Roger Ailes, a murit în această dimineaţă. Roger a fost pentru mine un soţ iubitor, un tată iubitor pentru fiul nostru Zachary şi un prieten loial pentru mulţi oameni. A fost, de asemenea, un patriot, fiind profund recunoscător că a trăit într-o ţară care i-a oferit oportunitatea de a munci din greu, de a avea succes şi de a dărui, apoi, societăţii", a spus Elizabeth Ailes într-un comunicat de presă.

"Într-o carieră care s-a întins pe durata a peste cinci decenii, activitatea lui în entertainment, politică şi ştiri a influenţat vieţile multor milioane de oameni. Iar astăzi, deşi plângem moartea lui, îi celebrăm în acelaşi timp viaţa", a adăugat soţia magnatului de presă.

Roger Ailes a condus Fox News de la lansarea acestuia, în 1996, transformându-l într-un post TV de mare succes şi într-o voce extrem de influentă, care a modelat universul politicii din Statele Unite.
Roger Ailes a consiliat mai mulţi preşedinţi republicani ai Statelor Unite ale Americii, între care şi George H.W. Bush, iar Fox News a devenit cel mai urmărit post de televiziune american.
În urmă cu mai puţin de un an, Roger Ailes a fost nevoit să demisioneze de la conducerea postului Fox News în urma unui scandal în care era acuzat de hărţuire sexuală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?