Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Fiul lui Trump, la vânătoare în pădurea lui Ceaușescu

18 mai. 2017,, 22:30   Externe
2891 0

Fiul preşedintelui Donald Trump se află în Romînia de trei zile.

Moştenitorul Imperiului Trump a ales să vină la 8.000 km distanţă de casa lui, ca să se relaxeze. Deşi vizita a fost acoperită de mister, .

Fiul cel mare al preşedintelui SUA, Donald Trump, este un vînător împătimit. Are zeci de poze afişate pe Internet de la partidele din Africa sau de aiurea în lume. A ucis cu dibăcie leoparzi, mufloni şi alte animale exotice, iar acum a fost invitat, în judeţul Giurgiu, să împuşte în voie cerbi. Donald Trump jr (39 ani), fiul preşedintelui SUA, a venit în secret în Romînia. Americanul a ajuns încă de luni, 15 mai, în ţara noastră, cu un avion privat şi s-a oprit într-un sat din Giurgiu, la vînătoare de căpriori pe domeniul Singureni.

Dar cum a ajuns Trump jr la Singureni? Sorin Paul Stănescu, în vîrstă de 58 de ani, este gazda fiului cel mare al preşedintelui SUA. Stomatolog ca formaţie, miliardar discret şi controversat, columbofil campion internaţional, simpatizant al echipei de fotbal Rapid. Are afaceri în domeniul distribuţiei de medicamente veterinare şi agricultură. Nu, familia Trump nu şi-a tratat dinţii la Stănescu şi nici nu a cumpărat medicamente pentru animale de la acesta. Omul are un unchi, Alexandru Stîngă, care, la 73 de ani, este simpatizant de zeci de ani al Partidului Republican şi apropiat al celui mai important om din lume, actualul preşedinte al SUA. Ruda sa este atît de apropiată de Donald Trump încît de două săptămîni Sorin Paul Stănescu a spus celor din lumea sa cine vine să vîneze pe unul dintre fondurile sale de vînătoare. Unii l-au ascultat, mulţi au zîmbit, nimeni nu a crezut. Acum toţi îl sună.

Sorin Paul Stănescu controlează compania Farmavet, considerată liderul distribuţiei de produse de uz veterinar în Romînia. Apropiaţii îl caracterizează ca fiind o persoană discretă: „Îi place să stea în umbră, să conducă lucrurile din spate. Nu îi place să se evidenţieze sub nici o formă”. Mai deţine peste 15.000 de ha de teren agricol în Balta Ialomiţei cum este cunoscută zona cuprinsă între Braţul Borcea şi Dunăre. Sorin Paul Stănescu iubeşte vînătoarea, dar şi animalele sălbatice. Astfel este unul dintre cei mai mari deţinători de fonduri de vînătoare, în păduri din Călăraşi şi Giurgiu, dar a creat şi adevărate grădini zoologice private în aceste zone. Singura aproximare despre averea sa a apărut în 2013, cînd era estimată la 50 de milioane de euro, însă aproximarea este făcută doar pe spusele partenerilor de afaceri şi apropiaţilor, neexistînd informaţii concrete care să confirme această sumă.


Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sînt acum directori executivi ai companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald jr, în vîrstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii. Cel mai mic fiu al preşedintelui SUA, Barron, are 11 ani, și este băiatul Primei Doamne, Melania Trump.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?