Soția lui Schumacher, șantajată: 900 de mii de euro ori uciderea copiilor

18 mai. 2017,, 20:00   Război în Ucraina
3329 0

Șantajistul cerea de la soția legendarului pilot de curse german Michael Schumacher o sumă mare, amenințînd cu moartea copiilor cuplului.

Identitatea criminalului a fost însă stabilită, instanța l-a condamnat pe bărbat cu la închisoare cu suspendare, informează publicația Bild.

Corina Schumacher a primit scrisoarea cu amenințări, trimisă prin e-mail, la începutul anului 2016. Șantajistul îi cerea 900 mii de euro, avertizînd-o că în caz contrat copiii ei vor muri. În mesaj răufăcătorul a indicat contul său bancar, fapt care le-a permis organelor de drept să-l găsească repede.

Șantajist s-a dovedit a fi B. Hussain, în vîrstă de 25 de ani. Judecătoria orașul Reutlingen, în afară de pedeapsa cu suspendare pentru 1 an și 9 luni, i-a pus și o amendă în sumă de 4,5 mii de euro, obligîndu-l totodată să facă 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Vă reamintim că, în decembrie 2013, de șapte ori campionul mondial la cursele de mașini „Formula 1“, Michael Schumacher, a primit un traumatism cranian grav pe traseul de schi din Franța. Fostul pilot continuă tratamentul de reabilitare.


Michael și Corina Schumacher s-au căsătorit în anul 1995. Ei au un fiu, în vîrstă de 20 de ani, și o fiică, de 18 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?