X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Jamala: resping acuzațiile de eșecul Ucrainei la „Eurovision“

17 mai. 2017,, 22:00   Showbiz
6634 0

Producătorul Constantin Meladze a declarat mai devreme că membrii juriului de la selecțiile naționale nu au putut cădea de acord, ca urmare Ucraina a evoluat la concurs demonstrînd o „performanță dezastruoasă“.

Interpreta Jamala, care a fost membră a juriului la selecțiile naționale pentru „Eurovision-2017“, a declarat că nu are de ce să-și ceară scuze pentru decizia ei de a vota pentru trupa rock O. Torvald, care mai tîrziu, la concurs, s-a clasat pe locul al 24-lea. Potrivit spuselor artistei, alegerea ei a fost susținută și de spectatori.

Vă reamintim că anterior, producătorul Constantin Meladze, care a fost, de asemenea, membru al juriului la selecțiile naționale, a pus pe umerii săi și a colegilor lui responsabilitatea pentru alegerea participantului care a avut o „prestație dezastruoasă“.

„Eu nu sînt totalmente de acord cu faptul că juriul la selecția națională trebuie să-și ceară scuze pentru alegerea sa, eu personal nu am de gînd să-mi cer scuze pentru nimic. Numărul de puncte colectiv acordat de juriu a coincis cu punctele pe care O. Torvald le-a primit în rezultatul votului publicului, adică, juriul și publicul au votat pentru acest participant împreună”, a spus ea.


Potrivit spuselor lui Jamala „Eurovision“-ul este un concurs, nu există nici un fel de garanții, iar rezultatele sînt imprevizibile.

„Toți îi preziceau victorie interpretului din Italia, a cîștigat însă portughezul. O. Torvald a evoluat în mod destoinic la concurs, formația a fost singura trupă rock, fapt care o făcea să fie diferită de toți ceilalți participanți. Eu îl felicit pe Jenea Galici și pe băieții din O. Torvald cu prestația excelentă!” a spus artista.

Potrivit comunicatului anterior al Life, victoria la concursul internațional în acest an a fost reputată de interpretul Salvador Sobral din Portugalia, pe locul doi clasîndu-se Kristian Kostov, originar din Moscova, care a reprezentat Bulgaria.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?