Luxul din biroul șefului Apa-Canal

Luxul din biroul șefului Apa-Canal

Un subiect sensibil, și anume condițiile de lux pe care fostul șef de la ”Apă Canal Chișinău” Constantin Becciev și le-a creat în biroul său, a fost pus în discuție în cadrul dezbaterilor publice privind aprobarea tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate

Consilierul municipal Ilian Cașu prezent la aceste dezbateri publice i-a întrebat pe reprezentanții "Apă-Canal Chișinău" din ce surse a fost cumpărat un aparat de cafea care valorează nici mai mult, nici mai puțin, ci tocmai 85 de mii de lei.

Aceștia au explicat că ”fițoasa” mașina de cafea "a fost cumpărată din banii destinați realizării planului de investiții capitale". Condițiile de lux în care a activat fostul șef al Întreprinderii Municipale "Apa-Canal Chișinău" Constantin Becciev au ajuns subiect de discuție după ce Curtea de Conturi a realizat un audit din care au ieșit la iveală cheltuieli nejustificate de sute de mii de lei pentru mobilă și alte bunuri destinate biroului directorului. Actualmente "Apă-Canal Chișinău" solicită ca ANRE să majoreze tariful pentru un metru cub de apă cu aproape 3 lei.

 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load